Son güncelleme: 12.09.2026
Hesabınızı ve ilişkili tüm verilerinizi uygulamanın içinden, beklemeden silebilirsiniz:
İşlem anında gerçekleşir; hesabınız ve aşağıda sayılan tüm veriler silinir, oturumunuz kapatılır. Aktif bir aboneliğiniz varsa aboneliği ayrıca ilgili mağazadan (Google Play / App Store abonelik ayarları) iptal etmeniz gerekir — hesap silme, mağaza aboneliğini otomatik olarak sonlandırmaz.
Uygulamaya erişemiyorsanız, burakfatihokuducu@gmail.com adresine, hesabınıza bağlı e-posta adresini (Apple "E-postamı Gizle" kullandıysanız uygulamadaki davet kodunuzu) belirterek bir e-posta gönderin. Konu kısmına "Hesap silme talebi" yazmanız yeterlidir. Talebiniz en geç 30 gün içinde sonuçlandırılır ve işlem tamamlandığında size bilgi verilir.
Yasal yükümlülükler (örn. Google Play/App Store üzerinden yapılan ödemelerin muhasebe kayıtları) nedeniyle, ödeme sağlayıcıları (Google Play, App Store, RevenueCat) kendi sistemlerinde işlem kayıtlarını yasal olarak gerekli olduğu süre boyunca (genellikle birkaç yıl, vergi mevzuatına tabi) ayrıca saklayabilir — bu kayıtlar bizim sistemlerimizden tamamen bağımsızdır. Kimlikle ilişkilendirilmemiş anonim soru/çözüm metinleri (bkz. Gizlilik Politikası, bölüm 2.2) kişisel veri içermediği için hesap silmeden etkilenmez.
Detaylı bilgi için Gizlilik Politikası sayfamıza bakabilirsiniz.